Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε μαθήματα δια ζώσης  & Διαδικτυακά

Λόγω των αλλαγών στον τρόπο διεξαγωγής των μαθημάτων που έφερε η περσινή χρονιά, το IQ Learning έχει αναβαθμιστεί και προετοιμαστεί πλήρως για να προσφέρει τη δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων τόσο δια ζώσης, όσο και εξ’ αποστάσεως!

Οι αίθουσές μας έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τις προβλεπόμενες αποστάσεις για την εξασφάλιση ασφαλών μαθημάτων για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Έχοντας αναβαθμίσει το δίκτυό μας, είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε μαθήματα τηλε-εκπαίδευσης ισάξια σε ποιότητα και επίπεδο με τα δια ζώσης. Οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαθήματα δια ζώσης και εξ ’αποστάσεως και έχουν πάντοτε την επιλογή της τηλε-εκπαίδευσης σε περίπτωση που υπάρχει λόγος να απουσιάζουν από την αίθουσα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδεθούν στην πλατφόρμα που διαθέτει το κέντρο μας.

Τηλε-εκπαίδευση μέσω της εφαρμογής «ZOOM»

Μέσω της εφαρμογής «Zoom meetings» παρέχουμε σε όλους τους μαθητές μας τη δυνατότητα τηλε-εκπαίδευσης.

Η σύνδεση στην πλατφόρμα γίνεται εύκολα μέσω της εφαρμογής μας από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή.

Κάθε μαθητής μπορεί  να παρακολουθεί με ευκολία τη διεξαγωγή των μαθημάτων,  βλέποντας τον πίνακα και τον καθηγητή και συμμετέχοντας ενεργά από το σπίτι μέσω βίντεο, ήχου και μηνυμάτων. Διαθέτουμε κάθε εξοπλισμό και την απαραίτητη τεχνογνωσία για την ομαλή έκβαση των μαθημάτων εξ ‘αποστάσεως. Οι καθηγητές διαθέτουν το ηλεκτρονικό υλικό των μαθημάτων και των εργασιών για το σπίτι για όσους μαθητές δεν βρίσκονται στην τάξη.

©2024 FineAd

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?